Profil
Idé grundlag
Jysk Plast Industri Aps´s force ligger i komplicerede emner i små serier og enkeltstyk, med relativ kort leveringstid. Vi sætter kvalitet og stabile leverancer i højsædet.

Pr 1/12 er Thomas Kjær Jensen blevet medejer, det skulle gerne give bedre flow på leveringen.

Jysk Plast Industri ApS påtager sig gerne mere komplekse opgaver, da vort mangeårige samarbejde i branchen sikrer at alle opgaver kan løses til deres tilfredshed.

Vi har mere end 20 års erfaring med bearbejdning/konstruktion og programmering af såvel plast som metal dele. Vi har også erfaring i bearbejdning i 3D og 5 akset simultan bearbejdning. 

Vi er tit med som sparringspartner fra starten, med produktudviklingen/ produkt optimering.
Et typisk forløb er at vi får enkelte håndskitser, samt en forklaring hvad der kræves af det ønskede emne, hvorefter vi optegner emnet i 3D, som kunden så godkender, så fremstilles emnerne i det ønskede antal. Det er vigtigt for os at vide lidt om emnet, hvad det skal bruges til, der er ikke nogen grund til at lave emnet bedre end højst nødvendigt, dog er der også emner der ønskes at jeg laver det dårligere end jeg synes er håndværksmæssigt, der siger normalt fra. Jeg vil være stolt af det jeg laver.

En af de ting der betyder meget for mig er faglig stolthed d.v.s. at det der kommer ud herfra gerne skulle være fremstillet med håndværksmæssig omhu og streng egenkontrol.
Jysk Plast Industri ApS Fredsholmvej 9 6622 Bække TLF: 71 924 444 E-mail: post@jyskplast.dk